Voorbereidingen Oeganda
Blijf op de hoogte en volg Anita
06 September 2012 | Nederland, Vorden
Eén ervan is de "oegandarun" zondag 9 september.
10.00-10.30 uur start wandelaars 5 en 9 km.
10.30 uur: kidsrun 1,5 km
11.00 uur vertrek hardlopers 5 en 10 km
Inschrijving € 5,00 Kinderen tm12 jr € 2,50
Heb je je voor € 1,00 op de foto laten zetten op een prachtige Amerikaanse motor dan kun je je foto downloaden door op:
http://83.119.218.112 "dubbelklikken"
Username: Oeganda
Wachtwoord: Politiemotor ( hoofdlettergevoelig)
Andere acties:
Openen van een rekening nummer en alle eigen mailadressen de info over oegandarun gestuurd , waarbij vermeld; als je niet kunt lopen een vrije gift welkom is.
C 1000 sponsord een deel van de versnaperingen na afloop van de Oegandarun. Daar is voor kleine bijdrage eten en drinken verkrijgbaar.
Emballage bonnen inzamelen C 1000 Vorden
Collectebussen op alle verpleegafdelingen in gelre Zutphen
Gesponsord broodje in restaurant gelre Zutphen waarbij € 0,35 naar project Oeganda gaat.
Kofferbak verkoop bij garage Groot Jebbink in Vorden.
Inzamelen school de Kraanvogel van statiegeldflessen
Brief aan alle maatschappen in Gelre Zutphen met verzoek om een bijdage voor Project Oeganda.
12 September 2012 - 11:44
Wilma Teekens:
Hoi Anita,
Goed dat er zoveel belangstelling geweest is voor de Oeganda run.
Ik was van plan te komen hardlopen, maar de hoge temperatuur en de lange reis naar Vorden hebben me doen besluiten thuis te blijven.
Wel wil ik jullie reis sponseren want dat was het doel van de Oeganda run.
Zou je mij het bankrekening toe willen sturen of mogelijk staat het op de site.( ik heb het niet gevonden).
Ik vind jullie acties en initiatief geweldig.
Groet Wilma -
02 Oktober 2012 - 11:55
Cynthia:
Nog een paar dagen en dan is het zo ver!! ....Vandaag gaan we jullie 'uitzwaaien'!! Als verrassing...het is al bijna zover. Leuk dat we jullie op deze manier kunnen volgen...mits er in Oeganda internet is :-) hihi
Heel succes en plezier met het inpakken van alles spulletjes. En heel veel werkplezier en allerlei andere plezierige dingen natuurlijk.
Liefs Cynthia -
07 Oktober 2012 - 20:43
Emmy Eggink:
lieve meiden,
morgen is het zo ver. Ik wens jullie een hele goede reis en vooral een mooie en goede tijd in Uganda. Good Luck en tot in december!
Emmy -
08 Oktober 2012 - 14:55
Bea Dokman:
ik hoop dat jullie vandaag een goede vlucht hebben
veel werkplezier en veel lol samen
ik blijf jullie volgen!
gr bea -
09 Oktober 2012 - 19:06
Marjon Abbink:
Heey meiden,
Het liefst zou ik achter een deurtje staan daar................om jullie reacties te zien!
Zoveel indrukken.....................
Wat zal het allemaal indrukwekkend zijn..................
Zet,m op daar.............maak er een mooie tijd van!
liefs Marjon -
11 Oktober 2012 - 12:37
Petra Arfman:
ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad!
en dat jullie daar een fijne tijd mogen hebben!
veel werkplezier
liefs Petra